Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP][MYSQL] Logowanie [osobno user osobno admin], Co muszę dopisać ? Jakiś pomysł ?
marekpb

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam !
Od pewnego czasu uczę się php, ale nie jestem stanie jeszcze wymyślać własnych metod rozwiązania problemu. Musze jeszcze się podszkolić. Znalazłem w internecie poradnik na logowanie i rejestracje, przeanalizowałem go dokładnie, żebym wiedział co jest co. Ale chciałem jakoś powolutku zacząć pisać własnego CMS na potrzeby własnej strony internetowej. Tylko tutaj mam do was pytanie. Jak można zrobić przy normalnej rejestracji i logowaniu podział (uprawnienia) usera a admina. Chyba wiecie o co mi chodzi. Żebym w jakiś sposób ustalił stałego administratora (mnie) żebym tylko ja miał dostęp do Panelu Administracyjnego, który właśnie tworzę. Może macie jakiś tutorial jak to zrobić, a jeśli nie, to prosiłbym was o teoretyczne przedstawienie mi tego co muszę napisać. Nie chcę prosić Was o gotowca bo nie o to chodzi. Chciałbym się samemu nauczyć tylko potrzebuję pomysłu. Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:30