![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam taki problem, uzywając takiego kodu:
Kod PHP
dostaję taki oto wynik (po pobraniu danych z bazy danych): Włochy.............serie A ------------------------(to jest linia ktora jest w kodzie) Włochy.............serie B ------------------------ Polska.............ekstraklasa ------------------------ Polska.............II liga ------------------------ a jak napisać kody aby wyglądalo to tak: Włochy.................serie A ...........................serie B -------------------------- Polska.............ekstraklasa .............................II liga -------------------------- itd z góry dziękuje za pomoc . Ten post edytował mczlowiek 16.07.2008, 11:12:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 38 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łopatologicznie to ja bym to zrobił tak:
Ten post edytował kaem 16.07.2008, 12:00:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
niestety nic sie nie wyswietla...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 38 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę namieszałem wcześniej. Spróbuj może tak:
Ten post edytował kaem 16.07.2008, 12:07:28 |
|
|
![]()
|
|
wyswietka tylko
.$w['liga']. a w pierwszej <td> gdzie powinien pojawić się kraj nic nie pokazuje, nic sie nie wyswietla i linia takze sie nie wysietla, w wyniku tego kodu dostalem tylko liste lig: serie a serieb ekstraklasa itd |
|
|
![]()
|
|
No dziwne
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ponawiam pytanie.
tak jak napisałem w pierwszym poscie chce zrobic cos takiego, taką tabelkę: +-------------------------------------- |kraj........|..............liga1.....| |.............|..............liga2.....| |.............|..............liga3.....| ---------------------------------------- i tak dalej, bo teraz to wygląda tak: +-------------------------------------- |kraj........|..............liga1.....| |kraj.........|..............liga2.....| |kraj.........|..............liga3.....| ---------------------------------------- i oto mi chodzi, żeby w taki a nie inny sposób to wyświetlalo. Proszę o pomoc ok, już mam, jeśli komus sie przyda to proszę bardzo:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zamiast zmiennej zm użyj empty()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
|
|
|
![]()
|
|
mozna powiedzieć , że wszystko dizła tak jak powinno, z tą tylko różnicą , że tabela której kod za chwile podam nie wyświetla mi danych, do których nie ma przypisanych żadnych wartości, itak przykladowo jak mam w tabeli kluby, przykladowo:
barcelona real sevilla i w tabeli zawodnicy mam zawodnika przyporządkowanego na fc barcelonie to w wyniku ponizszego kodu otrzymam tylko: fcbarcelona zawodnik a chce zeby bylo to tak wyswieltane: fcbatrcelona zawodnik real sevilla
proszę o pomoc struktura tabeli: KLUBY --> id_klub | id_liga | klub ZAWODNICY --> id_zawodnik | id_klub | nazw | imie kluby.id_klub=zawodnicy.id_klub |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:36 |