![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nastepujący problem :
Chciałbym wyciągnąc dane z nastepujących linków : Cytat <html> .... <li><a href="/wyniki/kierowca/2008/120.html">JANEK, PIETRUSZKA</a></li> <li><a href="/wyniki/kierowca/2008/120.html">ZENEK, KRAWEZNIK</a></li> <li><a href="/wyniki/kierowca/2008/120.html">JOSH, KTOSIEK</a></li> .... </html> uzywam skryptu : Cytat <? $file = ("SET NAMES 'utf8'"); $file = ("SET CHARACTER SET 'utf8_polish_ci"); $file=fopen("2008.txt","r"); if (!$file) { echo "Blad otwarcia"; exit; } do { $line = fgets($file,1024); } while ((!feof($file)) and (!eregi('[/wyniki\/\kierowca\/\2008/\/0-9-].*Pietruszka.*', $line,$wynik))); fclose($file); echo $wynik[0]; ?> Chciałbym jednak tak dopracowac dany skrypt aby pobrał mi dane zawodników bez zwieloktornienie zapytania. tzn : (!eregi('[/wyniki\/\kierowca\/\2008/\/0-9-] ale zeby mimo to wyswietlał "zawodnika" a własciwie wszystkich. Siedze nad tym juz od jakiegos czasu. Jestem początkujący,ale bardzo zależy więc zwracam sie o pomoc na forum, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 13:42 |