![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 466 Pomógł: 11 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja w tym zapytaniu wyeliminować błąd?
Cytat Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting ')' in C:\wamp\www\PS\register.php on line 142 i żeby datę wstawiło
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest błąd w zapytaniu, tylko w kodzie php. Spróbuj tak:
Uprzedzając kolejne pytanie, że Ci się rekord nie dodał do bazy, wyświetl sobie to zapytanie, i zobacz na mysql_error" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 466 Pomógł: 11 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam teraz inny problem,
Mam taką funkcję:
i takie zapytanie:
Nie wyskakuje mi żaden błąd, pokazuje mi dodano, lecz do bazy nie jest nic wstawiane:/ Co jest nie tak? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj echo na zapytanie i napisz co wyświetla
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Specjalnie to napisałem, abyś nie zadawał tego pytania, cytuje:
![]() [...]Uprzedzając kolejne pytanie, że Ci się rekord nie dodał do bazy, wyświetl sobie to zapytanie, i zobacz na mysql_error" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Nie wyskakuje mi żaden błąd, pokazuje mi dodano, lecz do bazy nie jest nic wstawiane:/ ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 20:59 |