![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, co jest nie tak z tym zapytaniem?
UPDATE sd_materialy SET tytul = '".($_POST['tytul'])."', tresc = '".($_POST['tresc'])."', link = '".($_POST['link'])."', data = '".$result[0]['data']."' where id =".$result[0]['id']."; Jak wykasuje linijkę tresc = '".($_POST['tresc'])."', to wszystko śmiga ładnie.... :/ napewno jest taki rekord sprawdzalem 1000 razy, zmienialem nazwe tego rekordu i dalej nie pomagało.... jest to rekord TEXT... te linijki kopiowalem z kodu który wcześniej napisałem i tam wszystko śmiga a tu nie :/ nie rozumiem jest jakiś błąd w w/w kodzie? czy trzeba gdzie inndziej szukać? Ten post edytował eeeeeeeO 15.07.2008, 13:20:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj tak:
albo tak:
Ten post edytował bemol 15.07.2008, 13:34:52 -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Skąd: z nad Jarugi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba powinno być bez średnika na końcu:
-------------------- Aktualny projekt: Nauka OOP :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:46 |