![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym aby po załadowaniu danej strony, została ona automatycznie przewinięta do danego paragrafu. Jak wykonać coś takiego? <body> <?php if($go == 1) przewiń stronę do paragrafu P1 elseif($go == 2) przewiń stronę do paragrafu P2 ?> <p id="1">P1</p> <p id="2">P2</p> <p id="3">P3</p> <p id="4">P4</p> </body> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz tu: http://www.kurshtml.boo.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki bogdan89 ale tam wyjaśnione są tylko etykiety jako takie.
Mnie jednak chodziło o automatyczne wywołanie etykiety, a nie po kliknięciu na link. Problem polega na tym, że etykiety i ich identyfikatory tworzone są u mnie w trakcie ładowania strony i zależy mi na automatycznym przewinięciu do jakiejś etykiety w wskutek działań innych niż kliknięcie -np. if($changed == true) (idź to etykiety 6) else (idź do etykiety 1) Najważniejsze jest tutaj przejście do pewnej etykiety nie na skutek kliknięcia na link, ale automatycznie, gdy sam wywołam takie przejście w trakcie ładowania. Tylko jak to zrealizować? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plugin jQuery: scrollTo
Przykładowe wywołanie:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:26 |