![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem że mam trzy warstwy obok siebie i gdy w jednej znajdzie się dużo tekstu to tylko jej wysokość się powiększa natomiast dwie pozostałem mają taką jak wcześniej. Co mam zrobić aby ich wysokość była ze sobą ściśle powiązana. Dorzucam style:
CODE html, body { background-color: #fff; color: #000; margin: 0; padding: 0; text-align: center; } div { border: 0px solid; width: 100%; text-align: left; margin: 0 auto 0 auto; } #top { width: 780px; } #NAGLOWEK { background-color: #888; } #MENU { width: 150px; float: left; overflow: hidden; background-image: url(images/tlo_lewy_bok.jpg); } #INNE { width: 150px; float: right; overflow: hidden; background-image: url(images/tlo_prawy_bok.jpg); } #TRESC { width: 480px; float: left; overflow: hidden; background-color: #fff; } #STOPKA { clear: both; width: 100%; background-color: #888; } Te 3 warstwy obok siebie to menu, informacje, i tresc. odświeżam bardzo proszę o pomoc Ten post edytował kowal199306 15.07.2008, 19:21:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem będzie link:
http://www.cssplay.co.uk/layouts/3cols.html Prosty przykład powinien wystarczyć, przeanalizuj kod. Polecam też przeglądnąć stronę główną, można się dużo nauczyć. Pozdr -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:11 |