![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Przerabiam skrypt aby sesje były przechowywane w bazie danych MySQL. W głównym pliku w którym wcześniej była tylko funkcja session_start() wstawiłem przed nią poniższy plik przez include sessions.inc.php
Niby wszystko jest dobrze bo sesje zapisują się w bazie jednak problem jest w tym że nie można zalogować się do serwisu. Nie pokazuje żadnego błędu tylko odświeża stronę. Dodam że w pliku logowania przy poprawnym wpisaniu danych mam poniższy kod:
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Nikt mi nie pomoże w tym temacie? Nadal brak jakiejkolwiek odpowiedzi ![]() Ten post edytował cichy19- 14.07.2008, 09:38:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nadal brak jakiejkolwiek odpowiedzi Wiemy, widzimy, nie musisz podbijac tematu i nas o tym informowac. Wykaż się odrobiną cierpliwosci, bo widze ze juz chyba którys raz skolei dzis podbijasz ten temat. A na normalnej sesji (nie twojej) twoj skrypt logowania dziala? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak na normalnej sesji logowanie działa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to musisz debugowac swoj skypt. Po kazdym odczycie/zapisie robic echo/print_r by sprawdzac czy masz wlasciwe dane. W ten sposob dojdziesz do miejsca gdzie masz byka i sie na nim skupisz.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
A może jest tu brak funkcji takich jak: session_register i session_write_close ?
Próbowałem i z tym. Niestety nic nie pomaga ![]() Pomocy Ten post edytował cichy19- 14.07.2008, 21:26:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 00:40 |