![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam takie pytanie. Potrzebuje ściągnąć zawartość całej strony do siebie na dysk. Musi to być w takich samych katalogach jakie są na stronie głównej. Czyli idąc tak jakby po menu otwieramy w locie każdą stronkę zapisujemy zawartość (tu też pewną zawartość bo nie całej strony) na dysk i jedziemy. Czyli taka sama ilość folderów i takie same pliki. Czy da się to zrobić
![]() -------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej normalny programem to zrobić?
-------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Skąd: Korzybie(pomorskie) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz może Teleport Pro będzie Ci odpowiadał.
Link: http://www.programosy.pl/program,teleport-pro.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 13.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aha pewnie darmowych wersji nie ma takich programów wiec trzeba będzie samemu napisać. Zna się ktoś na C#
![]() ![]() -------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proście a będzie Wam dane:
Moja szklana kula myśli, myśli, myśli, myśli i jest ... wymyśliła ![]() WGET Działa pod windowsem i linuxem, ma multum opcji i prostą obsługę - czego chcieć innego ? ![]() pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]()
|
|
tak dobry programik ale ściąg mi tylko jedną stronkę index.html a ja potrzebuje całą liste katalogów wraz z plikami.
-------------------- do wszystkiego trzeba podejść z głową a problem sam się rozwiąże
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 3 Dołączył: 8.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo blackwidow, dziala podobnie i nawet friendly-user jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak dobry programik ale ściąg mi tylko jedną stronkę index.html a ja potrzebuje całą liste katalogów wraz z plikami. Musisz uruchomić go z opcją -r Wszystko masz ładnie opisane w manualu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 32 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli ktoś nie ma czasu na czytanie manuali - Winhttrack
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:57 |