![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czasami zdarza mi się, że podczas pisania jakiejś aplikacji nie wystarcza mi funkcjonalność oferowana np. przez Eclipsa do zaznaczania sobie rzeczy do zrobienia, np. ze względu na to, że są to rzeczy bardziej "generalne". Poszukuję sobie zatem sprawdzonego narzędzia, które pozwalałoby mi zarządzać rzeczami do zrobienia (nawet zrobieniem listy zakupów
![]() Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam (ostatnio sporadycznie) z ToDoList. Posiada komentarze, dodawanie plików, ustawianie priorytetu, postęp w pracy, czas rozpoczęcia, czas zakończenia, posiada licznik czasu wykonywania zadania i wiele więcej
![]() Po tym jak zadałeś pytanie, postanowiłem poszukać czegoś nowego, znalazłem: http://todoist.com zapowiada się ciekawie. Dla mnie dużym plusem jest to, że jest online. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
notebook.google.com
MS Onenote Evolution (osobiście z tego właśnie korzystam) Tomboy thunderbird też chyba to ma lotus notes też pewnie ma Wszystko zależy z jakiego systemy operacyjnego korzystasz. "Zapomniałeś" wspomnieć. Ten post edytował Jabol 12.07.2008, 20:26:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja ze swojej strony polecam: http://www.rainlendar.net/cms/index.php
Używam od paru lat i jestem zadowolony. Pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Aztech
Jeśli chodzi o todo dla projektu, czyli takie bardziej ogólne, to mi się wydaje że Trac byłby dobrym rozwiązaniem. Do tego Mylyn i się wygodnie pracuje. Jeśli natomiast lista zakupów, to raczej to co koledzy piszą. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo planner, jeżeli chodzi o TODO dla projektu (pod Linux)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Karteczki przylepne <3
ToDoList. Ten post edytował tommy4 13.07.2008, 10:16:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol, planner jest też dostępny pod Winsyfa
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:10 |