![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wpisaniu loginu i hasła.
W wyzej wymienionym skrypcie jest ok. Zmienia $_SESSION['uzytkownik'] na nazwe uzytkownika. A ten jest w innym pliku
I nie wykrywa sesji. Dlaczego? Mecze sie z tym juz kilka godzin |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziś się raczej nie używa session_register i session_is_registred. zamiast tego możesz dać $_SESSION['nazwa'] = ''; i isset($_SESSION['nazwa']).
Spróbuj zakomentować Kod session_cache_limiter('nocache'); Nie jestem pewien (bo nie korzystałem z tej funkcji), ale drogą dedukcji (manual) myślę, że może o to chodzić. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Przy korzystaniu z tablicy $_SESSION (lub $HTTP_SESSION_VARS) nie nalezy korzystać z funkcji session_register(), session_is_registered() i session_unregister(). session_register" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 22 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie działa ten twój kod...
Ale zgodnie z postami powyżej spróbuj zrobić coś takiego:
i drugi plik:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:55 |