![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ostatnio ktoś włamał mi się na stronę i trochę namieszał. Próbowałam po włamaniu wgrać na nowo moją stronę http://christianitas.lua.pl, niby się udało, ale stronę dało się odtworzyć w połowie i to dosłownie. Dla jasności opiszę, co i jak po kolei zrobiłam:
1. Usunełam przez FTP pliki oraz tabele w PMA 2. przerzuciłam surową instalkę e107 na serwer 3. zainstalowałam 4. Usunęłam install.php, zmieniłam CHMOD config.php oraz tym plikom, ktore instalacja mi podała 5. wrzuciłam własną kopię plików na serwer 6. wrzuciłam własną kopię bazy danych w PMA 7. strona w przeglądarce wyświetla się w połowie i nie wiem, co jest nie tak. Linki nie działają, nie mogę się dostać do panelu e107 mimo ze haslo wpisuje poprawnie. Z haslem juz mialam wielokrotnie problem i z jego kodowanie m5 w PMA. Ten post edytował Amanda 12.07.2008, 10:39:41 -------------------- .::Moje strony::.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() jakies pytanie, problem czy cóś ![]() poza tym chyba nie ten dzial -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miałaś złamanie na stronę tak? na jakim serwerze, jeśli mogę spytać?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy punkt oznacza że miałaś jakiś backup, którym zastąpiłaś oryginalne pliki wgrane w ptk. 2 ?
Jeśli tak to one mogą być wadliwe, i możliwe że zgubiły wcześniej nadane chmod. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona juz działa chociaz nie w pełni. Powodem tego, ze przeniosla sie w polowie bylo pare pluginow, ktore wczesniej dzialaly poprawnie. Dziwne. Nie wiem jak to rozwiazac.
Ten post edytował Amanda 30.07.2008, 11:41:51 -------------------- .::Moje strony::.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:26 |