![]() |
![]() |
-Iervvoo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wziąłem ten skrypt z forumweb.pl i chciałem sprawdzić czy będzie on działał no i działa. Tylko mam pytanie. Jak tutaj można zrobić coś takiego jak np. na IPB jest żę oprócz znaków ">>" i "<<" do przesuwania stron, pokazują się normalne numery stron między tymi znakami czyli po prostu jak zrobić coś takiego:
Kod << 1 2 3 4 5 itd. >> A nie jak teraz jest w skrypcie że nie ma numerów stron. To jest kod trochę zmodyfikowany przeze mnie:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
może jakaś pętelka;
może nie działać pisane z palca... Ten post edytował piotrooo89 11.07.2008, 15:49:31 -------------------- |
|
|
-Iervvoo- |
![]()
|
Goście ![]() |
No też myślałem żeby to w pętli zrobić. Zaraz zobaczę czy będzie działało
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
i jak działa, bo aż ciekaw jestem...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj masz moja funkce, ktora spelnia Twoje wymagania i jest latwa w implementacji i obsludze
Temat: Paginacja wynikow light -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:10 |