![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie jeśli już było takie pytanie - ale na forum jest prawie pół miliona postow i cięzko się szuka.
Moj problem polega na tym, iż robię stronę w wielu wersjach językowych i chciałbym, aby przycisk renderowany koło pola był zależny od wersji jezykowej. Tzn po Polsku jest przycisk "przeglądaj" po Angielsku "browse" itd. Myślałem że wystarczy przesłać
lub
ale to niestety nie to... ma ktoś jakiś pomysł? Ten post edytował mrok 11.07.2008, 00:07:59 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To przeglądarka sobie generuje
![]() Generalnie można kombinować i robić jakieś dodatkowe elementy przykrywające domyślny przycisk generowany przez przeglądarkę. Wtedy w taki element wsadzasz tekst jaki chcesz. Tylko czy jest sens, skoro domyślny guzik generowany przez przeglądarkę będzie na pewno całkowicie normalny dla każdego odiwedzającego Twoją stronę? Zresztą otwórz sobie swoją zlokalizowaną przeglądarką np. stronę ImageShack. Strona po angielsku, a guzik z polskim napisem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajec a ja sie tak głowiłem jak to zrobic
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:16 |