![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuję CMSa z pewnymi opcjami, których nie ma np PHP Fusion czy Joomla i inne które znam, chodzi przede wszystkim o tworzenie nowych podstron jako dodatkowych plików, php lub html, a nie jak w przypadku Fusion wpisów w msql, tak aby można było dowolnie modyfikować np słowa kluczowe na podstronach, dodatkowo tworzenie podkatalogów, w których umieszczał bym podstrony. Czyli np tworzę podkatalog "kolory", a w nim stronę "czarny.php", i skryp tworzy taki katalog i stronę na serwerze, a ja mogę, później modyfikować plik "czarny.php" Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłem problem. Sporo szukałem i niestety nigdzie nie znalazłem dokładnie takiego skryptu CMS. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to sam napisz.
slowa kluczowe mozna modyfikowac pewnie dodajac kolejna podstrona w gotowych cmsach. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisy mysql
mozesz sobie latwo edytowac np za pomoca phpmyadmina |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdyby moje umiejętności były, aż takie, to nie szukał bym żadnego CMSa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takiego cms'a chyba nie znajdziesz, jedynie jak ktoś ci napisze...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Znalazłem taką stronkę, http://www.webmaster.mariox22.net/, zaglądałem do zródła i wydaje mi się, że jest to jakiś cms, ale nie wiem jaki, chodzi mi właśni o coś w tym stylu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kup sobie front page i już...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Przenoszę do szukam.
|
|
|
![]()
|
|
Witam ponownie, czy ktoś mógł by mi pomóc bo chciałbym wiedzieć w jakim cmsie jest wykonana ta stronka: zarabianie.mariox22.net , pisałem do autora ale bez odzewu, a na podstawie źródł strony nie jestem w stanie tego wywnioskować.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie nie jest to na podstawie jakiegoś gotowego cms'a jak php-fusion tylko właściciel strony albo sam napisał albo kupił u jakiegoś programisty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:35 |