![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
czy ktos moze wie jak stworzyc baze danych ktora byloby mozna edytowac przez stronke www po zalogowaniu Mialo by byc tam kilka pol mala agencja nieruchomosci: id|adres|opis|cena|zdjecie chodzi oto aby gosciu mogl sie zalogowac na stronke i dodac lub wykasowac odpowiednia pozycje Chcialbym to trzasnac za pomoca phpMyadmin utworzyc baze danych a pozniej napisac skrypt w php lub jezeli by sie dalo sciagnac gotowca lub lekko zmodyfikowac POMOCY !!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chcialbym to trzasnac za pomoca phpMyadmin utworzyc baze danych, a pozniej napisac skrypt w php lub jezeli by sie dalo sciagnac gotowca lub lekko zmodyfikowac.
Więc w czym problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Chcialbym to trzasnac za pomoca phpMyadmin utworzyc baze danych, a pozniej napisac skrypt w php lub jezeli by sie dalo sciagnac gotowca lub lekko zmodyfikowac.
Więc w czym problem? w tym ze nie wiem jak sie zabrac do utworzenia odpowiedniej tabeli przy pomocy phpMyadmin |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tak:
"Utworzenie nowej tabeli dla bazy danych bazka : Nazwa : moja_tabela Pola : 5 " :? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zamykam.
phpMyAdmin jest po poslku, więc nie wiem w czym problem. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:00 |