![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Mam taką stronkę: http://auto-serwis.trzebinia.com/beta/index.php?link=glowna i mój problem polega na tym że strony które są includowane do index.php nie wyświetlają zaookrąglonych rogów. http://auto-serwis.trzebinia.com/beta/index.php?link=uslugi a na tej stronie już rogi są ładnie okrągłe. dlaczego podczas includowania stron nie mam takiego samego efektu?
tak wygląda include moich plików. nie wiem co jest nie tak ponieważ na localu wszytsko było, ok. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysle ze analizujac kod, który jest wyświetlany znajdziesz odpowiedz. Tam gdzie masz ładne zaokrąglenia - kod jest poprawny tagi zamknięte, tam gdzie masz kwadraty - brakuje zamknięcia tagów. Przeanalizuj źródła strony.
edit: możliwe że są jakieś błędy poprzedzone @ w plikach news.php i kontakt.php, oraz wyłączone raportowanie błedów. W wyposażeniu masz błąd połaczenia z bazą, automatycznie skrypt nie jest dalej wykonywany. Takie moje zdanie Ten post edytował _olo_1984 9.07.2008, 09:07:41 -------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
do tego to i ja doszedłem... wiem o tym ale nie wiem jak sobie z tym poradzić... tam gdzie nie ma include tam jest ok.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, może dla testu spróbuj zaincludować puste pliki zamiast tych co includujesz, wtedy zobacz czy je includuje poprawnie. A raportowanie nie pokazuje żądnych błędów ?
-------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
już wiem co było nie tak miałeś racje... include po napotkaniu na błędy wyrzucą ten błąd i przerywa skrypt... ja o tym zapomniałem, myślałem że include wyświetla tylko błąd a skrypt jest dalej kontynuowany na ale cóż błądzić rzeczą ludzką
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:42 |