![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
mam problem , modyfikuje plikacje , to znaczy formularz w accesie w którym zaszyty jest kod. Zasada jest taka że dane z formularza po naciśnięciu odpowiedniego przycisku prznoszą się do pliku .doc , gdzie są poustawiane zakladki. Moim zadaniem było dodanie nowego pisma , i niby sprawa prosta , przekopiowalem kod z innego pisma , pozmianiałem , w dokumencie .doc poustawiałem zakładki. Ale kkod nie działa , to znaczy jak na formularzy wybiorę przycisk do generowania tego pisma to nie działa nic , zero reakcji , jak wytnę jakis kod (obojętnie jaki) odpowiedzialny za generowanie innego pliku .doc , to formularz działa ,czemu tak jest , wygląda jak by już nie przyjmował więcej kodu? dzięki za rady pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie powtórzyłeś jakiś identyfikator globalny (nazwa funkcji, stała, itp...)
może to powodować błędy i żaden skrypt sie nie wykona ... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A jaki to ma związek z PHP?
Przenoszę -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale kod który wkleiłem to jest jakby powielony z których już miałem w skrypcie , tylko zmieniłem niektóre elementy , takich prawie identycznych kodów mam 5 , jak dokleję swój 6-sty , to nie działa , a jak wytnę obojętnie jaki z tych 5-ciu to działa ,
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 23:38 |