![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem zupełnie nie obeznany w php ale pragne rozwijać swoje umiejętności w tym kierunku. Ściągnąłem sobie manuala do tego języka ale przyznam że nic z niego nie wiem. Mam php 4.2.3 i serwer apache jak to zainstalować na w98. Pomóżcie mi!!!!!!!!!!
-------------------- Dudek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
poszukaj na sieci pakietu FoxServ 3.0 jest to php Apache mySQL w jednym samo sie instaluje i odrazu dziala
niegdy nie mialem problemow z tym pakietem zawsze sie instalowal i zawsze dzialal Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2002 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdy zainstalowałem sobie PHPTriad i udostępniłem w pliku configuracyjnym ścieżkę dostępu do moich projektów i odwołuje się do tego katalogu, to jest napisane Forbidden... co jest nie tak?
-------------------- Dudek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba ktos tu nie umie czytac nazw topicow :!:
Nastepnym rzem umieszczaj swoje posty zgodnie z tematem :!: ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:09 |