![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem tutaj nowy, więc prosiłbym o wyrozumiałość ![]() Więc tak .. Chciałbym wykonać ankietę przy rejestracji, a mianowicie: Kod Login: Mail: Pytanie 1: Kowalski był a) koniem b) malarzem c) złodziejem d) marsjaninem Pytanie 2: xxxxxxx a) x b) y c) z d) a Tak około dziesięciu pytań I na samym dole przycisk "ZAŁÓZ KONTO" Chciałbym, aby wyniki tej ankiety wysyłało na email avalon.rejestracja@gmail.com Dałoby radę coś takiego wykonać? ![]() Jeśli jest to możliwe,prosiłbym o mały tutorial / gotowca ![]() Byłbym na prawdę bardzo wdzięczny Z gory dzięki Pozdrawiam Ehi Ten post edytował Ehitana 7.07.2008, 07:30:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <form action="mailto:twój_adres_poczty@domena" method="post" enctype="text/plain"><div> <!-- Podstawowe pole tekstowe --> <input name="Login" />Login<br /> <input name="Mail" />Mail<br/> <p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/><p>Chcesz zadać jakieś pytanie?</p> <input type="radio" name="Pytanie" value="mniej niż 15" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="treść" />treść<br /> <input type="radio" name="Pytanie" value="więcej niż 60" />więcej niż 60 <br/> <br /><br /><br /> <!-- Przycisk WYŚLIJ --> <input type="submit" value="Wyślij formularz" /> <!-- Przycisk WYCZYŚĆ DANE --> <input type="reset" value="Wyczyść dane" /> </div></form> Ten kod to w sumie gotowiec.. Uzupełniasz swój adres e-mail na górze oraz treści wszystkich pytań -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a ja napisałem coś takiego:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie zrobiłbym to podobnie, ale przerobiłem tylko gotowy formularz ze strony kurshtml.boo.pl
![]() -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:41 |