![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc...
kolejny raz robie upload plikow na serwer dokladnie tak samo jak ostatnio robilem z tym, ze teraz dzieje sie cos dziwnego, wysylam plik typu jpg ...sprawdzam
a pokazuje mi ze jest pjpeg, czy wiecie dlaczego tak sie dzieje?
Powód edycji: Dodałem tag. /webdicepl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co pamietam to przez IE, ono tak pokazuje pliki jpeg - wiec wszystko jest ok
http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
faktycznie, teraz nie pamietam ktora wersje przegladarki maja w pracy byc moze 5tke bo u mnie na 6 i 7 pokazuje pjpeg
duzo skryptow jest zabezpieczone przed pjpeg, w sumie to moge usunac ta linijke, a jest inny sposob zeby explorer pokazywal wlasciwie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a jest inny sposob zeby explorer pokazywal wlasciwie? That was dark. Czarny humor sie ciebie trzyma? : DDD Nie, dodaj pjpeg do dozwolonych typow. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:42 |