![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu a'la www.bazawiedzy.pl bądź www.eioba.pl
![]() Gdyby ktoś miał byłbym wdzięczny za opublikowanie tutaj bądź przesłanie mi na e-mail ziele505(małpka)wp.pl -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To (www.bazawiedzy.pl) przypomina blog - zatem Wordpress, jeśli ma udostępniać też możliwość blogowania uzytkowników to Wordpress MU.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bazawiedzy wiem, że przypomina blog jednak na pewno nie jest to wordpress. Wiem, ze jest to autorski rozbudowany system cms i szukam czegoś podobnego tylko mniej rozbudowanego
-------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hacek dobrze mówi, jeśli czegoś szukasz to bierz najlepsze - wordpress, a jeśli chcesz coś specjalnego to zapłać za to żeby ktoś ci to zrobił lub wybierz się na google.pl
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
Nie będę płacił.. Myślałem, że będę miał coś takiego na gotowca tylko parę rzeczy pozmieniam, a tu wychodzi na to, że muszę taki system napisać od zera... ;/ Oj.. A chciałem jakoś szybciej otworzyć taki portal
![]() Gdyby ktoś jednak znalazł taki system proszę o przesłanie na ziele505@wp.pl -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie będę płacił.. Myślałem, że będę miał coś takiego na gotowca tylko parę rzeczy pozmieniam, a tu wychodzi na to, że muszę taki system napisać od zera... ;/ Oj.. A chciałem jakoś szybciej otworzyć taki portal ![]() Gdyby ktoś jednak znalazł taki system proszę o przesłanie na ziele505@wp.pl Co się robi na łapu capu, to często ma trochę dziurek w kodzie, dlatego spokojnie, ale nie powoli, lecz bez pospiechu, bo mój termin goni, świat się nie zawali jak wydasz coś 2 miesiące później, szczególnie jak to twój projekt. Co innego jak zlecenie, to termin jest ważny. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:13 |