![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Próbuję wykonać edycję treść i zapisywać pliku txt za pomocą TinyMCE ale jego zawartość jest powielana i zapisywana do bazy txt.
Prośba o tutorial lub modyfikację mojego kodu, nie wiem jak sobie z tym poradzić abym mógł poprawnie edytować treść.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś dokładniej opisać problem, bo nie zrozumiałem?
Chcesz zapisywać pliki z TinyMCE u siebie na komputerze w pliku .txt, ale dzieje się coś innego (co dokładniej)? -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witaj
Już sobie poradziłem a może wiesz jak uporać się z dodawaniem backslash przez TinyMCE Chodzi mi o konkretną sytuację kiedy justuje tekst do prawej Tiny dodaje \ przed każdym " (oczywiście aby interpreter nie interpretował znaku specjalnego) co skutkuje
i przeglądarka nie justuje treść do prawej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stripslashes??
może warto odwiedzić manual? |
|
|
![]()
|
|
Ok wszystko jest w najlepszym porządku.
Podziękowania ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:36 |