![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki mały problem... Znalazłem na jakieś stronie pewną bramkę. Spodobała mi się i chciałem mieć taką u siebie. Koleś napisał że "jeżeli chcesz mieć taką u siebie, kliknij tutaj". Kliknąłem. Pojawiły mi się 2 kody, jeden miałem wkleić do costam.php(przykład), a 2 na stronę główna. Zrobiłem tak, ale bramka nic nie wysyłała... Bramka na jego stronie działała. Zauważyłem różnicę że u niego szło token wypełniać, a u mnie nie. Nie działało, więc skopiowałem pliki z serwera - bramka.htm i jak kliknąłem na "wyślij" to było bramka.php więc też ściągnąłem. Wszystko pozmieniałem, aby pasowało do mojej strony. Nie działało, i token się nie pojawiał. Za 2 razem wziąłem usunąłem także token - wysyłało, ale nie dochodziło... Na koniec zostawiłem całą niezruszoną stronę, i także nie dochodziło. Raz gdzieś popełniłem błąd i moje strony przekierowywały jeszcze na stronę tej bramki i wiadomości dochodziły. Co powinienem abym mógł wstawić u siebie bramkę taką jak on i żeby token się wyświetlał, lub nie był potrzebny. Pozdrawiam
Ten post edytował przemekfilu 6.07.2008, 13:52:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:01 |