![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
No więc tak. mam skrypt dzięki któremu można przez przeglądarkę
ładować pliki na serwer, no ale wszystko niby działa tylko jak daje "załaduj plik" to nic się nie ładuje, katalog nadal pusty może ktoś mi pomóc? oto kod: plik: file-fusian
plik: common
plik: config
plik: error
No w pliku config.php mam dane dobrze wpisane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz czy masz podaną prawidłową ścieżkę lub czy masz nadane prawa chmod, nie otrzymujesz żadnego błędu??
-------------------- |
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nadałem folderowi uploads chmod i nie wyskakuje żaden błąd
|
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zrobiłem wszystko jak było w instrukcji, sprawdziłem czy ścieżka jest dobra i nadal nie ładuje mi zdjęć! wielkość wysyłanych plików jest odpowiednia...
|
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
No ludzie pomóżcie nie mogę uploadować plików na serwer! co tu jest źle?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz czy inny gotowiec będzie ci działał, może ten ma błąd
albo sam napisz up plików przecież to proste ![]() -------------------- |
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czy ty wiesz ile ja już skryptów próbowałem? Nawet prosty skrypt mojej roboty nie działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś może pozmieniać trochę chmody? Może masz źle ustawiony dostęp.. :|
A tak poza tym tak bardzo zależy ci na tym skrypcie na stronie? Mogę spróbować coś napisać jeżeli tak, ale jeżeli to nie konieczne to przecież możesz wrzucać pliki FilleZillą lub TC -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
no to już mówiłem że nadałem chmod, miałem nadać chmod 666 i nadałem i nic ;/ a bardzo ten skrypt potrzebuję.
|
|
|
![]()
|
|
nadaj chmod 777
-------------------- |
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nadalem i też nic ;/ no niema innego sposobu??
|
|
|
-Backer- |
![]()
|
Goście ![]() |
No ale jak to? ten skrypt może przeglądać katalog upload i logs ale nie można uploadować plików! tak z pozostałymi jest (nadałem chmod, pytałem się gostka od serwerów i powiedział że serwer jest w porządku) no czy nie ma na to sposobu.
Bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś napisał taki skrypt, który by działał ;/ |
|
|
![]()
|
|
jaki chcesz skrypt darmowy czy płatny?
![]() ale jeszcze poszperaj w gotowcach i poczytaj na manualu o wysyłaniu plików, przecież to proste i sam możesz nawet to napisać Ten post edytował Lejto 7.07.2008, 20:45:59 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh ...
Formularz : Oraz obsługa formularza ![]()
Pamiętaj, żeby nadać CHMOD i zmienić co trzeba ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 04:46 |