![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio na forum dostałem propozycję, aby na mojej stronie grafiki były pobierane do pamięci cache.. Mółby mi ktoś podpowiedzieć jak zrobić coś takiego?
![]() Szukałem, ale pierwszy raz spotkałem coś takiego (wiem jak NIE pobierać ![]() -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee... Do pamięci cache przeglądarki? Przecież to się domyślnie dzieje, na jakiejkolwiek stronie jesteś
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miałem podobny temat: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=91254&hl=
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie.. Ja mam taki problem, że grafika mi się trochę za długo ładuje (mam trzy takie duże bloki BLOG, PORTFOLIO, SUPPORT...)
Myślałem, że będzie jakiś sposób żeby to przyspieszyć.. Właśnie ja też tak wiem, że wszystko się do cache zapisuje automatycznie i się zastanawiałem czy ja czegoś nie wiem o tym, bo jakiś user mi coś takiego poradził ![]() Dzięki chłopaki za pomoc ![]() -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:46 |