![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Proszę o konstruktywną krytykę i ocenę strony głównej przedsiębiorstwa zajmującego się przemiałem materiałó sztucznych.
Link do strony: http://www.studio-rimm.eu/wandg -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenie. Top kojarz mi się bardziej z firmą produkująca olej słonecznikowy
![]() Gdyby nie to powiedziałabym, ze dość estetyczne, choć nie powala na kolana. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast słonecznika pasował by bardziej np. jakiś kosz na śmieci.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast słonecznika pasował by bardziej np. jakiś kosz na śmieci. Bez przesady kosz na śmieci byłby bardziej przygnębiający, a ma być taki image, że recycling, czyste środowisko i takie tam... To może lepiej coś z wodą... Czyste środowisko z czystą woda się kojarzy chyba. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Kod <h5>W&G RECYCLING TOMASZ GROS</h5> Skąd Ci się tu wziął h5? Chyba nie wiesz co to są nagłówki, potwierdza to brak h1. Za dużo bloków div. To czyni kod amatorskim niestety;( pzdr. |
|
|
![]()
|
|
Co do kodu html to faktycznie nie powala
karygodne nawyki: - - nadmierne i zbędne zagnieżdżanie bloków - niewiadomo czemu służące puste bloki - ouste atrybuty np title="" - dziwne akapity <p> </p> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 20 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj jeszcze <body bgcolor=white> bo nie wszyscy mają domyślnie białe tło w przeglądarce(ja np. mam szare, i strona brzydko wygląda;p)
-------------------- Impossible is nothing!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:04 |