![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod function gzcompressfile($source,$level=false){ $dest=$source.'.gz'; $mode='wb'.$level; $error=false; if($fp_out=gzopen($dest,$mode)){ if($fp_in=fopen($source,'rb')){ while(!feof($fp_in)) gzwrite($fp_out,fread($fp_in,1024*512)); fclose($fp_in); } else $error=true; gzclose($fp_out); } else $error=true; if($error) return false; else return $dest; } Witam mam problem. Kod powyżej służy do pakowania pliczków. Niestety jedyne co mi się udało to pakowanie 1 pliku do jednego archiwum. W jaki sposób spakować np. 10 plików. Pętla się pewnie przyda ale brak mi pomysłu jak i gdzie. Czy jako argument funkcji podać tablicę plików? Ten post edytował Fixus 4.07.2008, 12:15:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 20 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyżby ten sam temat?;> jeśli nie to odpowiedź znajdziesz prawdopodobnie tutaj;p http://forum.ks-ekspert.pl/index.php?showtopic=118145
-------------------- Impossible is nothing!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 15:08 |