![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona glowna
http://www.koderrr.yoyo.pl/ panel admina http://www.koderrr.yoyo.pl/admin.php admin/test jest to moj 2gi konkretny skrypt a pierwszy z wykorzystaniem bazy danych |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie mogłeś jeszcze zrobić, żeby to jakoś ładnie wyglądało. Na razie wygląda jak z poprzedniego stulecia
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
w validatorze tu wypisuje błąd
nie bardzo jest co oceniać to taki standard jest... nie próbowałem nic klikać bo nie wiem czy można ale zakładam że chodzi wszystko ok. ocena 6/10 (brak grafik) więcej nie da się kod w miarę poprawny. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodawanie, edycja i wyświetlanie rekordów z bazy danych to przecież dość elementarna wiedza. W dodatku oprawa estetyczma jest żadna, a funkcjonalność mizerna - np. dodałem datę w postaci liter czy 31 luty, niepoprawny wynik czy adres www. Po wpisaniu złych danych te wpisane dobrze znikają i człowiek utyka na stronie z błędem, co jest niedopuszczalne. Wszystko jest na jednej stronie i np. żeby edytować wynik trzeba klikać dwa razy, lepsza byłaby lista z linkami obok każdego rekordu. Nie widać jakiegoś porcjowania czy zabezpieczenia przed wysłaniem dwa razy formularza.
Ogólnie to mizeria - co tu oceniać? Musisz się jeszcze sporo nauczyć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@piotrooo89
to pewnie kod od reklamy sprawdzalem u siebie kod i validowal sie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak średnika po none -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:01 |