![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Już widziałem temat niżej, że kolega wpadł na ten sam pomysł co ja ![]() Więc ja także uczę sie php, praktycznie jest to mój większy 'projekcik' taki dość prosty. całość napisana w 5dni Największy problem sprawiło mi znalezienie darmowego hostingu, gdzie mógłbym to wrzucić, na każdym jakieś problemy, a to brak php5, albo problem z sesjami. Ostatecznie wszystko w miare działa na cba.pl W miare bo nie trzyma sesji.. nie wiem czemu? dlatego wyrzuciłem logowanie do Admina na ten czas Prosze o oceny: http://floox.cba.pl/blog/ Pewnie jak koledze wcześniej, mnie też rozwalicie strone ![]() P.S. notki i komentarze są przykładowe, niektóre skopiowane z max3d.pl i php.pl Pozdrawiam EDIT: zauwazylem, ze sie sypie przy dodawaniu komentarza, powinien wyskakiwać napis z informacją czy sie udało czy nie ![]() Ten post edytował FlooX 4.07.2008, 00:16:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nooo
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polskie znaczki nie działają. I jeszcze BOM w pliku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
14 błędów w validatorze.
krzaczy się. jak na pierwszy projekt ma to jakieś ręce i nogi... ale zdecydowanie musisz to dopracować.0 ocena 5/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi sie podoba, tym bardziej ze to pierwszy projekt. pewnie duzo sie nauczyles tak jak ja ucze sie przy swoim.
Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te błędy to wina darmowego serwera który mi wrzuca do indeksu jakieś śmieci.
No własnie nie wiem co to jest ten BOM ? i jak się go pozbyć ? i gdzie Wam sie coś krzaczy ? :| ja mam wszędzie polskie znaczki, całość jest w UTFie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie masz zabezpieczenia przed atakami xss. moge wstrzyknac ci kod js co jest bardzo niebezpieczne dla Twojej strony i jej bezpieczenstwa
edit2: Cytat zauwazylem, ze sie sypie przy dodawaniu komentarza, powinien wyskakiwać napis z informacją czy sie udało czy nie ale widocznie serwer jakiś lewy i psuje, zreszta jak wszystkie darmowe.. Nie zwalaj winy na serwer. Moze to skrypt jest lewy. Tak prosta rzecz jak tekst po dodaniu komenta naprawde powinna dzialac nawet na darmowym serwerze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te błędy to wina darmowego serwera który mi wrzuca do indeksu jakieś śmieci. jak chcesz to udostepnie Ci kawalek miejsca na moim serwerze, oczywiscie na jakis czas, az znajdziesz sobie cos lepszego. a w ogole to sprawdz host.sk, kiedys uzywalem i nie mialem problemow Ten post edytował altar 4.07.2008, 10:39:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Te błędy to wina darmowego serwera który mi wrzuca do indeksu jakieś śmieci. No ten blad to raczej nie wina smieci z serwera:Cytat Line 23, Column 6: end tag for element "BODY" which is not open. ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak chcesz to udostepnie Ci kawalek miejsca na moim serwerze, oczywiscie na jakis czas, az znajdziesz sobie cos lepszego. a w ogole to sprawdz host.sk, kiedys uzywalem i nie mialem problemow Ostrzeżenie przed oszustwem http://host.sk/ Strona, którą próbujesz otworzyć, znajduje się na czarnej liście nieuczciwych witryn. Prawdopodobnie zostanie podjęta próba zdobycia twoich poufnych danych lub informacji finansowych. Opera Software stanowczo odradza otwieranie tej strony. nie polecam :} |
|
|
![]()
|
|
Ostrzeżenie przed oszustwem http://host.sk/ Strona, którą próbujesz otworzyć, znajduje się na czarnej liście nieuczciwych witryn. Prawdopodobnie zostanie podjęta próba zdobycia twoich poufnych danych lub informacji finansowych. Opera Software stanowczo odradza otwieranie tej strony. nie polecam :} co Ty opowiadasz? ![]() powiem wiecej, na wielu stronach katalogujacych darmowe hostingi jest na wysokich pozycjach, niestety nie pamietam adresow tych katalogow, bo dawno uzywalem. Ten post edytował altar 4.07.2008, 10:38:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Opera jest widać przewrażliwiona bo fx nic nie widzi (btw prosiłbym o nie offowanie hostingami tylko powrócenie do oceniania itp)
![]() |
|
|
![]()
|
|
dokładnie, opera jest przewrazliwiona
![]() to samo ostrzezenie wyskakuje mi na cba.pl co jest raczej śmieszne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:37 |