![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, oto mój skrypt ajaxu. Trochę zgapiłem z adv ale jeśli coś podglądam to muszę to rozgryźć więc JS umie dużo więcej.
Dziękuje za ocene |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt Ajaxu? Są skrypty w ajaxie, a nie ajaxu..
Mógłbyś przynajmniej napisać do czego ten skrypt służy itp.. Wystawiasz gotowy "zgapiony" kod i żądasz oceny? -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Ziele: imho czepisasz sie debilnych szczegółów. Równie dobrze mogł napisać skrypt dla sprzątaczy łazienkowych. Każdy by zrozumiał. Poza tym odrazu widać o co w skrypcie chodzi
A teraz ocena ![]() @daniel1302: Ogólnie dobra robota ale można to sporo zoptymalizować. Zamiast tworzyć n zmiennych i n funkcji ktore roznią sie jedynie jednym stringiem (np "Loading" i "Loaded") lepiej zrobić tablicę i funkcje domyslne. Łatwiej tez bedzie nowe akcje dodawać. I w przykladzie chyba powino byc: Kod var element = document.getElementById('myj'); albo to jakis skrót js o ktorym nie wiedzialem (nie testowalem kodu u siebie) ![]() Ten post edytował SHiP 12.07.2008, 10:38:10 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Mógłbyś przynajmniej napisać do czego ten skrypt służy itp.. Wystawiasz gotowy "zgapiony" kod i żądasz oceny? normalnie mnie aż trzepie jak słyszę coś takiego... sory nie dam oceny ale muszę to powiedzieć. kilka dni temu ty wystawiłeś stronkę do oceny w której jota w jote był szablon i promowałeś ją tekstem zrobiłem sam, po czym jak doszli do tego że to jest jakiś gotowiec zmieniłeś front i mówiłeś: dużo pozmieniałem... więc kto jak kto ale ty nie masz prawa - przynajmniej w mojej ocenie - mówić coś w stylu: zgapiony... to tyle skryptu nie ocenie bo nie chce mi się analizować. Ten post edytował piotrooo89 12.07.2008, 20:12:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 1 Dołączył: 26.07.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic ciekawego do oceny.. po pierwsze nie wnosisz nic nowego (takich skryptow od groma jest) po drugie twoj nie potrafi nic ciekawego w sensie bardzo podstawowa funkcinalnosc i kazdy jest w stanie zgapic/napisac podobny w 20min.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej,
A co z przykładem dla obj.responseXML? ![]() Co z przesyłaniem metodą POST? Teraz funkcja() test zaczyna się chyba bez sensu?.. nie zgubiles gdzieś : var element=....? albo mi coś monitor szwankuje ![]() pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:02 |