![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam ekipy do gry w przeglądarce. Każdy z uczestników będzie dostawał %-ty z zysków z gry zależności od waszych starań. Poszukuję: - Kilku programistów - Grafika - Moderatorów Forum Co do gry.. Mam wszystko napisane na kartce papieru jak to ma wszystko wyglądać. Zapraszam Moje gg; 4067100
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz, na kartce papieru to ja mam perpetuum mobile
![]() a powaznie, jesli masz projekt na jednej kartce to cos cienko to widze ;P Bralem udzial w pracach nad gra w przegladarce i sam opis dzialania skladal sie z 40stron A4 maszynopisu, a pelna specyfikacja zamknela sie w 200stronach ![]() //Pracowalem jako grafik do dokumentacji gracza- na strone WWW. btw. to chyba i tak nie ten dzial forum -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
heheh..
no ale nie tak szczegółowo ;P hihih no niezle 40 stron ;P ja mam na 2 ![]() ale może ktoś bęzie chciał się zaangażować ![]() Ten post edytował rybenia 2.07.2008, 13:24:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A co to za gra "przeglądarce" ? Grałem w szachy, karty, symulatory, arcade.. nawet grałem na automatach, ale w "przeglądarce" jeszcze nie grałem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakby co to ja moge być moderatorem na forum
GG://10829646 Pozdro |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@scanner - Młody jesteś, jeszcze mało widziałeś
![]() A tak na poważnie. To myślę że temat do zamknięcia a autor niech napisze odpowiedni temat w odpowiednim dziale (Bazar). ps. Nie bawię się w moderatora, ale za dużo osób odpowiedziało już bez sensu ba temat który też nie ma sensu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@scanner - Młody jesteś, jeszcze mało widziałeś ![]() A tak na poważnie. To myślę że temat do zamknięcia a autor niech napisze odpowiedni temat w odpowiednim dziale (Bazar). ps. Nie bawię się w moderatora, ale za dużo osób odpowiedziało już bez sensu ba temat który też nie ma sensu ![]() chcialem pisac posta ale zauwazylem te odpowiedź, która wyraża wszystko co tu można powiedzieć ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Amen.
Przenoszę na Giełda Ofert -> Poszukuję i dodaje tag [wolontariat] -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
OK. A czemu taki tag
![]() ;P Z góry dzięki.. Od tej pory niech sie nie odzywają ludzie którzy nie chcą brać udziału w moim projekcie. Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku napiszę Ci tak jak inni napisali mi jak probowałem napisać grę...
Porywasz się z klawiaturą na słońce... 1. Pewnie masz już pomysł jak tak to załóż bloga/forum i opisz go dokładnie. 2. To jest więcej pracy niż wydaje Ci się zresztą mi też. 3. Jeśli nie rozpiszesz sobie wszystkich informacji na kartkach ~100 to nie masz się co brać za programowanie 4. Taki projekt trzeba mocno zabezpieczyć a to jest bardzo trudne 5. Czy dasz na przegłosowanie twój pomysł, czy będzie tak jak sobie to wymarzyłeś? 6. Na początku zysków to nie ma, a za to są koszta na to też mamy dać? A ogólnie spoko wiele osób próbowało (ja też, a nawet próbuje dalej) ale nic z tego nie wychodzi. Do takiego projektu dobrze jak masz 10 kolegów którzy znają się na programowaniu i są chętni do pomocy (ja niestety takich nie miałem) bez tego na początku trudno w ogóle ruszyć... Na koniec taka rada, przez pierwsze 1-2 miesiące nie myśl o kodzie tylko o kartkach i ołówku planowanie wglądu działania itd, w innym przypadku zajdziesz do punktu w którym będziesz musiał zaczynać od początku ja przeżyłem z 5 przepisywań kodu od zera a zatrzymałem się na wyglądzie i działaniu tz nie wiedziałem jak to wszystko połączyć by kod nie był śmietnikiem do którego wrzycasz coraz to nowe pomysły a w końcu już nie wiesz co do czego i zaczynają się dziać dziwne rzeczy choćby nadpisywanie zmiennych... Ps Mogę nawiązać współpracę polegającą na połączeniu projektów... (GG w profilu) Ten post edytował ShadowD 2.07.2008, 14:09:57 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Oferta dalej aktualna
Kontakt gg: 4067100 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 23:59 |