![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Poszukuje osób do założenia portalu. Koszty 50/50. Na oferty czekam pod GG:4253521 lub mailem: mlodycompany@o2.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze z laski swojej podasz jakies konkrety typu:
-typ serwisu -co wnoisz od siebie - i czy w ogole masz jakies pojecie o tym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i zdecyduj się, czy szukasz do współpracy jednej osoby czy więcej. bo przy więcej niż dwóch osobach nie da się podzielić kosztów 50/50 ... chyba że założyć zerowe koszty (skoro brak danych źródłowych - należy przyjąć założenia, najlepiej takie które maksymalnie upraszcza obliczenie rozwiązania zadania...)- wtedy to wszystko jedno jak je dzielić
![]() -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gość chce obciążyć kogoś kosztami. Pewnie samemu go nie stać, więc się kimś wysłuży. Podaj konkrety człowieku to dopiero pogadamy. Jeśli masz jakiś fajny pomysł serwer i domenę mogę dać. W sumie kod też. (zakładając żeś grafik).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Posłuchajcie. Napisałem, że wiecej informacji na gg albo pod mailem wiec sie nie czepiajcie. Szukam ok10-20 osob, i nie to ze nie mam kasy i szukam frajerow zeby za mnie bulili a ja se bede zgarnial kase tylko poprostu znudzilo mi sie działanie w pojedynke i szukam ludzi do współpracy przy załorzeniu portalu. Tematu jeszcze nie napisałem ponieważ mam na oku jedną domene i negocjuje jej kupno bo jest zajęta, a nie ma na niej żadnej strony. Tyle co mam do powiedzenia. Wiecej informacji na GG lub pod mailem.
Ten post edytował Mlodycompany 1.07.2008, 15:13:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mlody nie żołądkuj się, bo zamieszanie to twoja wina, nieprawda że:
Cytat Napisałem, że wiecej informacji na gg albo pod mailem wiec sie nie czepiajcie ty napisałeś Cytat Poszukuje osób do założenia portalu. Koszty 50/50. Na oferty czekam pod ... Nie podałeś ŻADNYCH danych a oczekujesz OFERTY - nie dziw się więc, że ludzie się DENERWUJĄ. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
ale pare osob napisalo do mnie i jakos nie mieli pretensji tylko wy zawsze sie czepiacie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to idz do tych innych
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Jest propozycja? Jest.
Są namiary? Są. Każdy oceni po swojemu i zdecyduje, czy jest zainteresowany. Zamykam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:37 |