![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Zaczoł mnie ostatnio interesować pewien skrypt. Mieści się on na MySpace.com w galerii. Są tam pokazywane zdjęcia prosto z dysku usera przeglądającego strone. Próbowałem coś takiego sknocić, ale to pokazuje z dysku serwera, a nie usera. Chodzi dokładnie by pokazać na stronie co user ma na dysku. Czy ktoś wie jak to zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Chyba żartujesz - jak kiedyś coś takiego będzie możliwe poprzez zwykłą stronę www, bez mojej wiedzy, to odłączam się od Internetu i zacznę hodować karpie albo inne stokrotki.
Tam chyba jest zwykła aplikacja desktopowa, która synchronizuje wybrany katalog na dysku użytkownika z tym na serwerze. Inaczej nie jest to możliwe. Pozdrawiam p.s nie znam słowa 'zaczoł', chyba, że to nowe określenie na część głowy znajdującą się za czołem ![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...Takie coś jest możliwe i bardzo pożyteczne dla hakerów bo wtedy można wykraść pliki z kompa ofiary np. archiwum gg lub inne dokumenty:D yyy więc tego własnie chce. No i raczej z tego powodu tutaj większej pomocy nie uzyskasz. Fora hakerskie to nie ten adres. Poza tym, że tak sie nie da ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2008 Skąd: cat /dev/random Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o Adobe AIR, piszesz destkopową aplikację która odpala się na komputerze klienta, a może normalnie korzystać z serwisów online, minimalny zestaw do napisania takiej aplikacji to podstawy HTML, JavaScriptu, XMLa i kompilujesz do binarki..
Ten post edytował wesoly.ludek 1.07.2008, 07:51:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat tedy można wykraść pliki z kompa ofiary np. archiwum gg lub inne dokumenty:D yyy więc tego własnie chce I z tego właśnie powodu zamykam temat. Nie pomagamy na forum łamać prawa! -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:34 |