![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Elo, otóż mam pewien problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Dlatego też zwracam się do Was. Robię sobie właśnie stronę opartą o divy. Mam problem, ponieważ nie mogę wczytać zawartości podstrony do diva o nazwie colTwo. Spróbuje to lepiej wyjaśnić. Przykładową stroną może być ta TUTAJ . Jesteśmy na stronie głównej i przechodzimy do my arts i zawartość otwiera się tam gdzie przed chwilą newsy tylko jako inna podstrona. Chyba zrozumieliście. Tutaj dam również zawartość moich plików.
Arkusz: TUTAJ Index: TU Chce wczytać np. Linki, które są w panelu obok, w menu. Dla pewności dodam, że podstrony wczytuje poprzez kod php: Kod <?php if($_GET['id'] == 'linki') { include('linki.php'); } ?> Aha i zauważyłem, że jak dam ten kod php w indexie np. pomiędzy Kod <div class="post"> <h1>Drugi test!</h1> <p>Jak w temacie</p> </div> to ta podstrona wczytuje się razem z tym elo itd. A u tego Noruless'a jest osobno i nagłówek jest inny. Mam nadzieję, że udało mi się wytłumaczyć o co mi chodzi. Dodam, iż szukałem na google i na forum, były tematy podobne, jednak tam rozwiązania były nieskuteczne u mnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:29 |