![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlaczego tam gdzie pokazałem w komentarzach jest wartosc NULL? zle zrozumialem koncepcje __wakeup? ze __sleep działa dobrze... moglbym moze jakis przyklad korzystania z __wakeup? yghh... wyczytalem w manualuy ze __sleep ma zwracac tablice ale nie kapuje tablice czego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ? Ten post edytował no-scared 30.06.2008, 14:42:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak ty to uruchamiasz, ale na 5.2 mam
Kod sleep Notice: serialize() [function.serialize]: __sleep should return an array only containing the names of instance-variables to serialize in /services/www/fake/www/temp/wake.php on line 4 NULL sleep Notice: serialize() [function.serialize]: __sleep should return an array only containing the names of instance-variables to serialize in /services/www/fake/www/temp/wake.php on line 7 NULL jak dodam te tablice do zwracania to juz jest OK |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, wlasnie sie dowiedzailem ze __sleep ma zwracac tablice... jeszcze proszę o nie zamykanie tematu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
return array( 'sleep', 'wakeup' );
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 21:54 |