![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hi,
Mam sobie na stronie kilka pozycji z fakturami pro-forma i po lewej stronie inputy typu checkbox - kliena wchodzi na stronę, zaznacza które pozycje mu odpowiadają i klika na buttom 'submit' o nazwie generuj co spoowduje otworzenie się nowego okna i wygenerowanie wypelnionego blankietu dla wpłaty na poczcie. Niby proste ale jakoś nie mogę dojść jak ustawić ten submit 'generuj' na dole strony by powodował otwarcie nowego okienka tylko z wypełnionymi blankietami na którym dane będą z wysłanego inputa ![]() Przegląd różne strony jak maja to zrobione ale za nic nie mogę do tego dojść ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Wyszukiwarka nie gryzie, proszę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nio właśnie samo zrobienie generowania formularza jest ok, tylko głowie się nad tym jak zrobić by po kliknięciu na submit 'generuj' blankiecik otworzył się w nowym oknie na tym samym.
Gdyby to było zwykłe <a href..... to ok target=_blank i działa ale mam input=submit :| |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Poczytaj o onClick or window.open.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:49 |