![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję napisać skrypt do aktualizowania newsów. Pierwsza część, czyli wyświetlanie tytułu i treści wiadomości działa. Mam jednak problem po naciśnięciu buttona "Zapisz". Ta część kodu jest zawsze pomijana. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. Wydaje mi się, że $_POST[...] nie są puste po zatwierdzeniu zmian. Jak można to zmusić do działania?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 4 Dołączył: 28.08.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chodzi ci o to, że po naciśnięciu przycisku 'zapisz' nie jest wykonywana żadna akcja - tak jakby $_POST było puste?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może ten $_SESSION nie jest równy admin?? sprawdź to poprzez dodanie na końcu tego skryptu
linijki:
cały skrypt:
Ten post edytował DarkItachiPL 28.06.2008, 15:00:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chodzi ci o to, że po naciśnięciu przycisku 'zapisz' nie jest wykonywana żadna akcja - tak jakby $_POST było puste? Tak, dokładnie o to mi chodzi. Edit: Udało się. Wystarczyło przy wysyłaniu formularza dodać id, czyli:
Ten post edytował berettakk 28.06.2008, 15:18:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:56 |