![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założyłam sobie konto na płatnym hostingu inwestnet.com Tylko problem w tym, że nie dostałam żadnych namiarów na ftp pma, panel i nie wiem co mam dalej zrobić? Na razie chcialam wg ich zasad przetestowac za darmo to konto na 2 tygodnie, no ale jak kiedy nie mam nic co jest potrzebne do zalozenia strony? Jedyne to otrzymalam haslo i login do panelu z lista bilingowa czyli edycja swoich danych, jak placic itp. Czy ktoś miał już moze do czynienia z tym hostingiem? Nie miałam nigdy płatnego hostingu, więc może tam są jakieś inne zasady?
-------------------- .::Moje strony::.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wydaje mi się, że szybciej otrzymasz te informacje od Panów z tej firmy niż od nas, napisz maila do nich ![]() Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeciez nie zaloza Ci konta w tej sekundzie, musisz poczekac do 3dni (najczesciej). Dostaniesz maila z informacja i danymi do konta.
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisalam do nich, ale nie odpowiedzieli. Myslalam, ze konto sie utworzy od razu. Tak przynajmniej mialam na darmowych hostingach. Najwidoczniej na platnych jest inaczej.
-------------------- .::Moje strony::.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no chyba ze jest inaczej, jak to sobie wyobrazasz inaczej ? ze co minute beda mieli zakladane milion kont na wysylanie spamow ?
Najpierw musza sprawdzic Twoje dane, wydzielic parmetry, skontaktowac sie z Toba (rzadziej) a dopiero potem wysylaja maila i udostepniaja konto. Jesli myslisz ,ze odpisza w weekend to sie obudz- żadna szanujaca sie firma nie odpisuje w weekendy- poza pomoca techniczna. // ps. zadna ![]() Ten post edytował trucksweb 28.06.2008, 19:03:10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
(...) jak to sobie wyobrazasz inaczej ? ze co minute beda mieli zakladane milion kont na wysylanie spamow ? Jesli myslisz ,ze odpisza w weekend to sie obudz- rzadna szanujaca sie firma nie odpisuje w weekendy- poza pomoca techniczna. No myślałam, że jest tak jak na darmowych że od razu się konto aktywuje. Nie miałam nigdy płatnego hostingu, dlatego pytam. -------------------- .::Moje strony::.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak to sobie wyobrazasz inaczej ? ze co minute beda mieli zakladane milion kont na wysylanie spamow ? Jesli myslisz ,ze odpisza w weekend to sie obudz- rzadna szanujaca sie firma nie odpisuje w weekendy- poza pomoca techniczna. przyklady ? dhosting.pl masz 2 tygodnie okresu testowego za darmo od zaraz wiec co ty opowiadasz ? home.pl 24/7 h support nie tylko techniczny wiec kolejna bzdura Ten post edytował Dandelion 29.06.2008, 11:28:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeciez nie zaloza Ci konta w tej sekundzie, musisz poczekac do 3dni (najczesciej). Dostaniesz maila z informacja i danymi do konta. co Ty mowisz jakie 3 dni ?!?! kiedy ostatni raz zakladales serwer to maksymalnie 15-60 min. POniewaz robi sie to z automatu. Co do firmy, kolejna firma z podwórka ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://www.webhostingtalk.pl/ (opinie o hostingach)
http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...stnet\.com (o twoim) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje zdanie o tym forum z opiniami, zacznę od jednego ale to bardzo ważnego słowa "śmietnik" do wielu hostingów są pozakładane tematy z jednym pytaniem i koniec. Przykładowo WebHost.pl ~ projekty.pl moim zdaniem super hosting, pomoc techniczna w kilka minut od telefonu w godzinach pracy. A co pisze na tzm forum?? Koleś "przybłęda" nawet nie sprawdził a już mu się nie podoba...
Jeśli od jakiejś firmy nie otrzymujesz maila w ciągu 1 dnia (nie licząc niedziel/świąt) to moim zdaniem jest już coś nie tak, mi server na vebhost zakładał się ~ 15 min od złożenia zamówienia więc proszę nie wyjeżdżać z 3 dniami bo to musiał by być dziwny hosting który na wstępie odradzam. Nie miałem styczności jeszcze z tą firmą o jakiej piszesz lecz jeśli oferują czas testowy to można sobie po testować, ja przez 4 servery się błąkałem po ~ tydzień na jednym, aż doszedłem do wyżej wymienionego urzekli mnie pomocą w skrypcie gotowego silnika gry w którym było coś nie tak po 20 min od telefonu miałem poprawiony kod... Proponuję zajrzeć i przetestować WebHost.pl / Projekty.pl -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:27 |