![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Interesuje mnie czy istnieje odpowiednik Komponentów Symfony w ZF?
Taki jakby partial z własną akcją, którego wywołuje się z poziomu templatki. Pozdrawiam -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie!
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 13.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ten helper ma jedna wade - są to "sztuczne" komponenty .... do ktorych za pomocą zwykłego url mozna sie odwołać..... sprawdzaj w akcji takiego "komponent" skad przychodzi zapytanie
niestety mam obecnie porównanie zf vs. sf ..... zf mam ładne podstawy + przejrzystosc ... ale to jednak tylko zestaw klas... |
|
|
![]()
|
|
Może i masz rację. Ja o SF oparłem 2 większe projekty i byłem zadowolony z tempa w jakim je zrobiłem. Wszystko pisało się naprawdę przyjemnie, ale co jak co, SF robił za dużo za mnie i pisanie w nim nie dawało mi takiej satysfakcji jaką mam podczas pisania w ZF
![]() Cytat tylko ten helper ma jedna wade - są to "sztuczne" komponenty .... do ktorych za pomocą zwykłego url mozna sie odwołać..... hmmm tutaj mnie trochę zmartwiłeś... co polecacie na zablokowanie dostępu do tej akcji tak, żeby był on dostępny jedynie z poziomu templatki.. ? Nie chcę tego odwalać krótko mówiąc "nieprofesjonalnie". Ten post edytował Balon 27.06.2008, 09:42:25 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 13.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Na prawdę wielkie dzięki!
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:46 |