![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaznacze, na poczatku (zeby nie bylo zbednych komentarzy).. nie szukaj ogotowych odpowiedzi, jedynie nakierowania na wlasciwe tory, pytania sa tak skonstruowane, ze poprostu nie wiem o co sie pytaja
![]() mam 60pytan, z czego na kilka nie umiem wyszukac chocby nakierowania na wlasciwa odpowiedz: 1)Omow technologie skryptow wykonywanych po stronie serwera/ przegladarki? -pytaja sie ogolnie czy mam szczegolowo opisac kazda z nich, np. PHP,CGI itp ?-szkola nie udziela odpowiedzi na pytania przed egzaminem (no comment) 2)Omow podstawowe wlasciwosci i przeznaczenie obiektow technologii ASP.NET wykorzystywanych w projektowaniu aplikacji internetowych. 3)Omow podstawowe techniki (metody) zapewnienia bezpieczenstwa aplikacji internetowych w ASP.NET 4)Omow podstawowe architektury aplikacji internetowych 5)Scharakteryzowac wlasciwosci funkcjonalne oraz systemy nawigacji miedzy stronami WWW w serwisie internetowym. 6)Podaj metody projektowania aplikacji iinternetowych oraz omow zalozenia jednej z nich. 7)Omow zasady projektowania aplikacji w ASP.NET 8)Omow fazy projektowania interfejsu uzytkownika w aplikacjach internetowych. Za kazda pomoc dziekuje. -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż, pozostaje współczuć szkoły.
![]() Coś sensownego jedynie przychodzi mi do głowy w kwestii odpowiedzi na pierwsze pytanie (pacanów się kłania, nie? ![]() Co do przeglądarki - tutaj skrypty są wykonywane w przeglądarce (sic! ![]() Jeśli nie bardzo pomogłem, to sorry... Pozdrawiam i życzę powodzenia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() @qqrq ale pojechales, teraz to juz kompletnie nie mam pojecia o co w tym pytaniu chodzi -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe, wiem, że trochę namotałem, ale rzuciłem kilka haseł - poszperaj w googlach. Odpowiedzi powinieneś znaleźć w miarę szybko.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ad 6: XP (Extreme Programming) autorstwa Kent'a Beck'a - tyle mi przychodzi na razie do głowy
-------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]()
|
|
dzieki, mozliwe ze o to chodzilo, najwyzej bedzie trzeba sciemniac
![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:59 |