![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Od pewnego czasu noszę się z zamiarem otwarcie swojego sklepu, zarówno lokalnego jak i internetowego. Przeszukałem allegro, google etc - i na moją kieszeń znalazłem dwa skrypty do prowadzenia takiego sklepu, jeśli możecie doradźcie mi co wybrać: sStore <- sklep polskiej firmy (na to wygląda), cena 499zł, serwer, domena i szablony gratis. Co najważniejsze ( i to mnie zachęciło najbardziej ) "integracja z allegro.pl" - podobno za pomocą tej integracji z poziomu panelu admina będę mógł wystawiać aukcje na allegro za pomocą paru kliknięć. Co o tym sądzicie? ZenCart <- darmowe oprogramowanie, wygląda na to dosyć popularne, chociaż nic mnie nie zachwyciło w tym bardziej od tego że to darmowy skrypt. Szkoda tylko że to podobno modyfikacja starego oscommerce :/ I jak? Z góry dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Tomek Kasprzyk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuję http://istore.pl/ to JEST produkt allegro, więc integracja jest w pełni umożliwiona i zawsze aktualna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Sprawdź magento, a raczej jego polski odpowiednik lento. Z tego co się orientuję to integracja z allegro jest w planach. Do tego dochodzi integracja ze sporą ilością porównywarek. Sklep jest napisany w Zend Framework.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja polecam ZenCart o ile termin się nie przedawnił.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak chcesz pisać swój własny to szkoda czasu. Najlepiej sobie założyć coś darmowego i próbować. Polecam www.etradepro.pl. Zakładasz sklep za darmo, sporo funkcji i nie płacisz, dopóki nie zaczniesz zarabiać. Zanim coś sprzedasz możesz testować jak długo ci się podoba. Na pewno jest integracja z ebay (w innych tego nie spotkałem), allegro nie widziałem, ale z tego co jest na stronie, to darmowe aktualizacje są co miesiąc, więc wystarczy zasugerować na maila. Fajne jest, że nie martwisz się o hosting, limity produktów i zdjęć. fela |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:36 |