![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj znalazłem jeden fajny:
http://blog.heavymind.net/zend-framework-tutorial/ http://blog.heavymind.net/zend-framework-t...anie-aplikacji/ http://blog.heavymind.net/zend-framework-t...ew-zend-layout/ Ma ktoś jakieś jeszcze inne ? Po polsku oczywiście :) mimo, że angielski lubię, to jednak czasem mi to po polsku trudno zrozumieć, a po angielsku to to będzie chińszczyzna xD PS. A czemu tutaj wszyscy tylko o Symfony pytają ? Zend Framework jest jakiś mniej popularny, a może mniej z nim problemów ? :P -------------------- ?>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Tutaj masz wszystko co potrzebujesz wiedzieć o ZF.
Cytat Ludzie częściej pytają o lepsze. To chyba proste, nie? Ciekawe w takim razie dlaczego ludzie pytają jak coś zrobić w IE ![]() Symfony jest po prostu starszy, przez co ma więcej wyznawców. edit po odpowiedzi mike'a Nie będziemy się teraz spierać który fw jest lepszy ![]() Tego nie wiedziałem. Muszę doczytać. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ZF bardzo mi się podoba i chyba przy nim zostaję
![]() Ma ktoś może jakieś jeszcze dobre linki, poza tym, co batman dał ? -------------------- ?>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@Spykaj:
Faktycznie, dyskusja taka nie ma sensu. Każdy ma swoje zdanie i tyle. Jednak ja ze swojej strony jednak sugerowałbym Ci zainteresowanie się raczej Symfony. Przez ostatnie 2 miesiące pisałem własny system na ZF. Niby podniecało ale jednak wkurzało, że wszystko trzeba robić recznie. Aktualnie w pracy tworzę inny projekt na Symfony (z którym nie miałem styczności od blisko pół roku) i musze przyznać, że S to jest to. Mam na bieżąco wady i zalety zarówno ZF jak i S i... Zresztą: zadecydujesz sobie sam. Moim zdaniem tworzenie aplikacji w S jest dużo szybsze i wygodniejsze niż w ZF. Ale to moje zdanie. |
|
|
![]()
|
|
Hmmm, w ogóle ja nie wiem, skąd te wszystkie frameworki się tak nagle wzięły
![]() Ogólnie to jestem maturzystą i dopiero w październiku zaczynam studia i pewnie zanim je skończę, to jeszcze 5 razy trendy się zmienią ![]() ![]() Ten post edytował Spykaj 24.06.2008, 22:12:44 -------------------- ?>
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie częściej pytają o lepsze. To chyba proste, nie? fakt, to dlatego jest więcej pytań o windows i IE ![]() ![]() MSPANC, ale to akurat nie jest żaden argument ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Zakończmy ten OT. Pytanie autora wątku jest jasne jak słupek uranu.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]()
|
|
Dzięki ;]
-------------------- ?>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 05:44 |