![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam diva stopka.
Chciałbym żeby on był zawsze na dole strony, czyli przylegał do dołu przeglądarki. Nie wiem jak to zrobić. Jeśli chodzi o html to wygląda to tak: i to ma być zawsze na dole, lecz nie wiem jak to zrobić, bo dałem margin-bottom jak widać 0px i nic to nie działa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 18 Dołączył: 4.02.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest na samym dole chyba że strona jest "za krótka" czyli brakuje treści pomiedzy nagłówkiem a stopką. Stwórz treść strony tak za pomocą styli aby wypełniała przynajmniej te 600px wysokości. Czyli jakieś np. jakieś menu na wysokość taką żeby stopka zjechała niżej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:12 |