![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, mam kolejny problem chcę zobaczyć źródło strony ale nie przez przeglądarkę, tylko w kodzie php i chce aby to źródło było wyświetlane na mojej stronie.
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam taki tekst: Resource id #3
Ten post edytował Zmorcia 23.06.2008, 07:55:28 -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki tekst: Resource id #3 a może lepiej Tobie będzie skorzystać z file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ? -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ale zobacz w linku co ci podalem co zwraca fopen, a potem w tym samym linku doczytaj jak to wykorzystac....
na glupie posty w tym temacie: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=96...mp;#entry485063 to miales sily (juz skasowany) ale zeby manuala doczytac... @sniezny_wilk pewnie ze lepiej, ale po pewnym poscie w pewnym temacie nie chcialem by mial tak latwo ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ja nie chce wyśiwetlić całej strony!! bo do tego jest file_get_contents
tylko chce zobaczyc jej źródło ![]() Już sorbie poradziłem ![]() -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie chce wyśiwetlić całej strony!! bo do tego jest file_get_contents tylko chce zobaczyc jej źródło ![]() To sobie zobacz, co zwraca file_get_contents. Zapisz sobie to co zwraca do pliku i będziesz miał. Możesz sobie zrobić np. textarea w html'u i tam wrzucać to co podaje Tobie file_get_contents i gotowe. I nie krzycz na forum. EDIT: @nospor - rzeczywiście. Lepiej, żeby nie było tak łatwo, bo widać niektórzy się irytują nawet jak prawie gotowce dostają. EDIT2: A ten "pomógł" x2 to po co mi ![]() Ten post edytował sniezny_wilk 23.06.2008, 08:09:18 -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie tak zrobiłęm, dzięki
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Ja nie chce wyśiwetlić całej strony!! Cytat i chce aby to źródło było wyświetlane na mojej stronie. ![]() Bo jak dasz: echo $zrodlostrony; to zobaczysz strone bo kod html zostanie wykonany musisz dac:
i zobaczysz zrodlo. Ale zapomnialem jaki to byl ten specjalnyznacznik (skleroza nie boli ![]() edit: @sniezny_wilk niedosc ze sie irytuje to jeszcze pomogl nie dadza :/ No nic, jakos do tego przywyklem (jak sie nie podadza gotowca to w 80% przypadkach okazujesz sie tym zlym...) edit down: laskawco ty moj ![]() ![]() a na powaznie - mi tam na pomogl nie zalezy. ale czasami jak widze taką niesprawidliwosc to niemoge milczec edit: o juz se przypomnialem. ten specjalnyznacznik to <pre> -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
@sniezny_wilk niedosc ze sie irytuje to jeszcze pomogl nie dadza :/ No nic, jakos do tego przywyklem To ja poproszę o redukcję jednego "pomógł" ode mnie i przelanie na konto @nospor'a ![]() --edit by cysiaczek Proszę podać kod numer 28 ze swojej karty kodów i potwierdzić wybór. ![]() EDIT: 280564, potwierdzam przelew ![]() Ten post edytował sniezny_wilk 23.06.2008, 13:39:19 -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 07:30 |