![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy moglby ktos powiedziec mi jak to zrobic zeby pisac posty mogli tylko zalogowani uzytkownicy?
z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
panel administracyjny -> zezwolenia for -> wybierz forum -> kliknij tryb zaawansowany -> wkolumnie pisanie znadz zarejestr. i kliknij wyslij
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurna...
jak na mój gust to BANA powinieneś dostąc. i chyba wiesz za co. Poszukaj w panelu admina. tam nie ma tego aż tak dużo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to tylko twoj gust a ztego co wiem to nie ty o tym decydujesz... :?
Cytat Tematyka tego forum obejmuje problemy związane z odnalezieniem, uruchomieniem, konfiguracją bądź modyfikacją gotowych skryptów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@DreeD: A ja popieram Simpson'a! Korzystaj z Wyszukiwarki Forum, a ponadto możesz zajżeć na serwisy poświęcone phpBB, np. http://phpbb2.pl
EDIT: Cytat 1. O czym należy pamiętać przed wysłaniem wiadomości na forum.
:arrow: Sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany i czy odpowiedź na Twoje pytanie już nie padła. Forum wyposażone jest w mechanizm wyszukiwania treści (link na głównej stronie), naucz się z niego korzystać. Jest to jedna z najsurowiej przestrzeganych na tym forum zasad i moderatorzy nie mają skrupułów przy stosowaniu sankcji wymuszających stosowanie się do niej. :arrow: Skorzystaj z wyszukiwarki internetowej (np. Google) próbując najpierw tam znaleźć odpowiedź na nurtujące Cię pytania. :arrow: Szukając skryptu zajrzyj najpierw do internetowych kolekcji skryptów, takich jak Hotsctipts, Sourceforge, czy php Classes. :arrow: Pamiętaj, że manual (podręcznik) to Twój przyjaciel. Ogromna większość pytań nie musiałaby zostać zadana, gdyby tylko pytający mieli nawyk korzystania z manuala. Jeśli nie wiesz gdzie znaleźć manual do tematu z którym masz problem, wejdź na forum związane z tym tematem i przeczytaj ogłoszenie precyzujące zasady i tematykę. Zwykle znajdziesz tam odpowiedź na to pytanie. Więc z tego co widzę użytkownik przed założeniem Topicu/napisaniem posta powinien skorzystać z wyszukiwarek ![]() Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
nie chce robic z tego tematu czata ale nie jestem jedyna osoba ktora pyta sie o sprawy "blahe"... pzeszperalem panel administracyjny i nic nie znalazlem... wyszukiwarki uzylem (bylo duzo o phpBB ale nie o tym co potrzebowalem), moze poprostu nie zrozumialem dokladnie budowy panelu administracyjnego phpBB i potrzebowalem wytlumaczenia lopatologicznego?
Ha ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro juz jest odpowiedz dalsze dyskusje sa zbedne. Temat zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 15:56 |