![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od jakiegos czasu tworze sklep internetowy jest juz w zaawansowanym stadium rozwoju jednak chcialbym poznac wasze zdanie na temat "Co powinien zawierac idealny sklep".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Zobacz co jest w magento (lub lento - polska wersja) i zobaczysz jak powinien wyglądać sklep internetowy.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sklep przede wszystkim powinien mieć możliwość śledzenia przesyłki.
Jeśli mi się zechcę to mogę się zalogować i mam wiedzieć czy przesyłka jest opłacona, czy kasa wpłynęła, czy jest kompletowana i kiedy dokładnie została wysłana. To jest podstawa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wymarzony sklep powinien posiadać to co chce klient (często jest na odwrót: klient dostaje to co ma sklep czy chce czy nie). Może za krótko żyje na tym świecie, ale nie widziałem rozwiązań uniwersalnych, które by wszystkim odpowiadały. Moim zdaniem wymarzony sklep powinien mieć tylko podstawową funkcjonalność, a reszte na zasadzie rozszerzeń i pluginów, tak aby dało się to łatwo wdrażać pod wymagania (prawie) każdego klienta.
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
^^ to co napisal sopel: 50-90% funkcjonalnosci to standard: funkcje przynoszace zysk, analizujace klienta, ulatwiajace zycie klientowi, a reszta to dostosowanie do biznesu danego sklepu
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wymarzony sklep dla właściciela czy kupującego?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pownien mieć ceny produktów -70%
![]() Na poważnie, to jeśli robiłbyś dedykowany konkretnej branży sklep internetowy , to z powodzeniem możesz dać "popis" w pozostałych przypadkach bierz przykład z "przodowników" open source. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 22:09 |