![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam na stronce galerię MG2 od ponad roku. Wszystko było ok do pewnego czasu. Ostatnio pojawił się problem przy logowaniu do panela administracyjnego: PERMISSION ERROR: Cannot write to 'pictures' folder! Chmod your 'pictures' folder to 777 Login again problem dokładnie opisałem na http://forum.4programmers.net/viewtopic.php?id=128408 Przepraszam że daje link ale tu mi nie pozwoli tak długiego posta wrzucić. Pzd i z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linku podanym przez Ciebie jest wszystko wytłumaczoe
![]() PS. zły dział. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@autor - zapoznaj się z regulaminemm!
Przenoszę na Gotowe rozwiązania -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TO NIE JEST GOTOWE ROZWIĄZANIE PONIEWAŻ NIE POMOGŁO W ROZWIĄZANIU MOJEGO PROBLEMU
Teoretycznie wszystko jest wytłumaczone jednak: - w Total Commanderze widać że 'pictures' zmienia atrybuty, - na serwerze nie ma ograniczeń, - galeria chodziła przez rok i teraz pojawiły się problemy jeżeli w TC widzę Chmod 777, zmieniam na inny i wracam na 777 i wszystkie zmiany widać to chyba pictures' powinien mieć 777? Proszę pomóżcie, jak coś to dam wejście na ftp do tej galerii zakomentowałem trefne linie czyli: // @rmdir("pictures/x/"); // if (@mkdir("pictures/x/")) { // @rmdir("pictures/x/");// } else { // $this->permcheck(2); // } i wszystko narazie chodzi super. Nie wiem jaka była przyczyna ale skutki naprawiłem. Teraz dopiero mogę uznać za zamknięty temat. pzd Ten post edytował machoney 21.06.2008, 08:25:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 18:53 |