![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
oba sposoby wyswietlaja mi radio ale pod IE6 te radio jest nie aktywne, nie moge go zaznaczyc pod IE7,mozilla itp dziala poprawnie jakies sugestie ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Offtopic: kto teraz ma IE6 jest IE7 juz za niedlugo 8 a tym bardziej ze duzo ludzi uzywa FF/Opera wiec nie przejmuj sie ludzie tez musza patrzec na soft a nie cala robote masz ty odwalac
![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe milo slyszeć tylko co ja na to poradze ze 40% uzytkownikó witryny korzysta z IE ;/ a ile uzywa IE7 to nie wiem
btw. to nie ma zadnych sugesti ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg. danych z ranking.pl:
IE używa ~55% polskich internautów: ~32% IE6, ~22% IE7 w samym problemie nie pomogę, bo JS-a nie znam dobrze. Ten post edytował radex_p 20.06.2008, 18:28:12 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki za staty
![]() jak nikt nei ma pomyslu to pierdziele IE i walne w select'a |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat jak nikt nei ma pomyslu to pierdziele IE \Ja nawet bym sie nie zastanawial ogolnie mam nadzieje ze jak wejdzie w zycie IE8 to ludzie sie przezuca chodzby na 7 bo duzo skarg jest na 6 ![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
duzo skarg to malo powiedziane, no ale wiesz póki uzytkownicy nei beda posiadali orginalnego oprogramwoania to chyba nie zainstaluja nic wiekszego niz IE6 ? wiec tak czy siak trzeba bedzie pisać pod 6 :/ no chyba ze poinstaluja Viste
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Dodaj atrybut name i Świat będzie szczęśliwszy.
Cytat Offtopic: kto teraz ma IE6 jest IE7 juz za niedlugo 8 a tym bardziej ze duzo ludzi uzywa FF/Opera wiec nie przejmuj sie ludzie tez musza patrzec na soft a nie cala robote masz ty odwalac Ciekawe, czy powiedziałbyś to samo pracodawcy/zleceniodawcy. ;P -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Porównaj:
Kod document.getElementById('id').innerHTML = "<input type="radio" />"; z: Kod document.getElementById('id').innerHTML = "<input type="radio" name="asd" />"; ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
erix podał działające rozwiązanie, a ja pozwolę sobie na mały off-topic:
Cytat póki uzytkownicy nei beda posiadali orginalnego oprogramwoania to chyba nie zainstaluja nic wiekszego niz IE6 ? IE7 instaluje się bez problemu na [zmoderowane] XP. Trzeba [zmoderowane] tylko [zmoderowane] włączyć aktualizacje automatyczne... (i ew. [zmoderowane] ![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Pora uciąć tą dyskusję. Każdy kolejny OT będzie nagradzany warnem!
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:40 |