![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Wiecie może jak pobrać nazwę serwera za pomocą tylko adresu IP i serwera dns np. tpsa?? i w odwotną stronę?? -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 22 Dołączył: 19.09.2007 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyglądałeś się tym funkcjom? PS. Co właściwie chcesz osiągnąć? Pozdrawiam, Gnom -------------------- Code should run as fast as necessary, but no faster; something important is always traded away to increase speed.
-- R. Pattis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz zrobić coś jak IPTester?
-------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebowałem do skryptu na zaliczenie
![]()
Mam nadzieje, że komuś się przyda ![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:47 |